Blu Ray: Predator

      Geen reacties op Blu Ray: Predator

Voor velen zal de naam Predator vast en zeker een belletje doen rinkelen. De eerste film waarin dit karakter zichzelf liet zien stamt inmiddels alweer uit 1987, en na die tijd zijn er al meerdere vervolgfilms en crossovers gepasseerd. De nieuwste film, welke moet gelden als een reboot van de serie, was afgelopen najaar in de bioscoop te zien en is afgelopen week ook op Blu Ray uitgekomen zodat men thuis kan genieten van deze toevoeging op het Predator universum.


Image copyright Twentieth Century Fox 2019

Het verhaal werpt de serie eigenlijk terug naar het concept van de eerste film, waar de focus ook lag op een groep militairen. Ik ga niet te diep in verder op het verhaal, het blijft het leukst om de film te gaan kijken zonder het complete verhaal te kennen. Ik kan wel verklappen dat er veel herkenbare zaken langs zullen komen maar er ook weer nieuwe elementen ingebracht worden in de serie.

Grafisch gezien heeft de film het goed voor elkaar, de special effects zien er gewoonweg goed uit zonder daarbij compleet over de top te gaan. Ook de audio track is goed voor elkaar, je wordt echt de film in getrokken als je de beschikking hebt over een redelijke TV en surround installatie.


Image copyright Twentieth Century Fox 2019

Is het een topfilm? Nee, dat niet. Je merkt dat men meer uit het verhaal wilde halen, maar er al meteen een opzet gemaakt is voor een vervolgfilm. Ben je liefhebber van de voorgaande films? Geef deze dan zeker een kans, je zult je er prima mee vermaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.