MilSim Training Centrum

      Geen reacties op MilSim Training Centrum

Nog maar een paar dagen, dan gaan we weer van start met een nieuwe editie van Milsim Training Centrum. Class VII staat voor de deur en wij hebben er als kader heel veel zin in. Dit jaar gaan we nog verder de weg op die we zijn ingeslagen, door het Vietnam thema nog verder door te voeren dan we vorig jaar gedaan hebben. Ik hoop dat we de lui die op bezoek komen aangenaam kunnen verrassen met waar ze in terecht komen en dat ze echt in het verhaal en de setting getrokken worden, aan de voorbereiding die er gedaan is zal het in ieder geval niet liggen.

Maar wat is Milsim Training Centrum (kortweg MTC) nu eigenlijk? MTC is een organisatie van een groep enthousiastelingen welke zelf ooit de stap omhoog gemaakt hebben met het airsoft spel richting de MilSim kant. Omdat de MilSim kant wat meer van je eist, zowel fysiek als mentaal, en er best wel wat mensen waren die niet zo goed wisten hoe ze zich konden voorbereiden hierop is men gestart met een “training course” om lui wat basic skills & drills bij te brengen, een stukje te laten proeven van de structuur en roleplay die tijdens MilSim events kunnen plaatsvinden én door een stukje fysiek uit te dagen waarbij velen zichzelf tegenkomen. Veel van de jongens die bij MTC geweest zijn geven aan dat het voor hen echt wel een goede basis is geweest waar ze later wat aan gehad hebben en dat men het als zwaar, leuk maar vooral leerzaam ervaren hebben. De staf, bestaande uit een brede groep waarin lui rondlopen uit zowel het defensie wereldje als het airsoft/milsim wereldje. Hierdoor kunnen we al onze kennis combineren om een zo goed mogelijke ervaring voor een ieder neer te zetten.

Ben jij zelf nou ook een airsoft-speler die wel wat meer wil dan een dagje skirmen en run & gun play ? Neem dan gerust eens een kijkje op de webpagina, www.milsimtc.com en meld je aan als je interesse gewekt is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.