Het grote CrossFit avontuur

      Geen reacties op Het grote CrossFit avontuur

Na lange tijd de belofte te maken aan m’n collega dat ik écht mee zou gaan naar d’r CrossFit box, heb ik deze de afgelopen weken dan ook eindelijk ingelost. Ik volgde de sport inmiddels al een jaar of 2, en nadat m’n vriendin er ook mee begon afgelopen zomer begon het bij mij steeds meer en meer te kriebelen. Het leek me wel wat om niet meer constant alleen in een gym te staan, maar samen met een aantal andere lui vol goeie moed een workout in te gaan om deze zo goed mogelijk af te ronden.

Enfin, zo gezegd zo gedaan. Na wat rondkijken bij verschillende CrossFit boxen hier in de buurt, ben ik afgelopen zomer met een aantal collega’s meegeweest naar de box in Capelle aan den IJssel. Op een mooie zaterdagochtend zijn we hier met een vijftal helemaal losgegaan op de workout die we voorgeschoteld kregen. Dit was tof, dit was gaaf, dit wilde ik ook! Het was echter nog niet meteen het punt dat ik meteen om was; daar ging nog even wat tijd overheen. Na nog een tweetal keren meegeweest te zijn was het dan wél zo ver. Ik zegde de sportschool op, en nam ik meteen die week een abonnement bij Crossfit Capelle aan den IJssel.

 Inmiddels zijn we een maandje verder, en waar we de eerste week nog tegen elkaar zeiden dat we het tot 1 december rustig aan zouden doen begon het bij de 2e week toch echt al te kriebelen om meer dan 2x per week te gaan. Het duurde dan ook niet lang voordat ik ook daar dagelijks in de box te vinden was, en mezelf elke keer voor de volle 100% geef. Ondanks dat ik nog maar kort bezig ben merk ik al wel de nodige vooruitgang. Niet dat ik al ben waar ik wil zijn hoor, ik heb nog een lange weg te gaan. Wat ik wel zeker weet is dat ik met de lui om me heen en de coaches die er rondlopen ik absoluut nog veel vooruitgang ga maken, want op de momenten dat ik het zelf even erg zwaar heb dan duwen zij me er echt wel doorheen, en zo boeken we met z’n allen elke dag weer beetje vooruitgang!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.