Milsim Training Centrum – The outfit

      Geen reacties op Milsim Training Centrum – The outfit

Het zit er inmiddels op; MTC Class VII is een feit. Het weekend was uitdagend, het weekend was zwaar maar het was het absoluut meer dan waard. In de aanloop naar het event toe kwam de voorbereiding om de hoek kijken. We kozen een Vietnam thema, dan is het wel zo tof om daar wat meer mee te doen. Ik besloot voor mezelf om alles uit de kast te halen en het zo leuk mogelijk te doen, maar wel voor een leuke prijs. Aangezien er de vraag kwam wat ik dan zoal bij me had, heb ik deze  kleine blogpost gemaakt waar ik een breakdown maak van m’n outfit.

Basis outfit

3rd pattern US Army broek & jas
– OD Groene Vinyl Poncho
LC-2 uitrusting met magazijntassen, veldfles, riem, suspenders
US Army Compass/First Aid pouch
Extra ALICE Clips
– Extra Veldfles
ALICE Buttpack
M1 Helm
Helm Cover
– Helm Strap

zodra er foto’s beschikbaar zijn worden deze toegevoegd

Replica en andere accessoires

– JG M16A1
– Canvas Sling
– M16 VN Style magazijnen
M37 Training Bayonet
TL-122 Lamp
Noodverband
– Link met verschoten losse flodders
– Ace of Spades kaart
– Zippo & oud type sigarettenpakje

zodra er foto’s beschikbaar zijn worden deze toegevoegd


Uiteraard is er altijd nog wat te wensen. Een ALICE rugzak zou het plaatje nog net wat meer jeux geven, om zo ook gewoon een rugzakje mee te kunnen nemen die in dezelfde stijl is. Het grootste deel van alles wat je hierboven zit is klikbaar, waardoor je meteen naar de shop of het platform gaat waar ik het zelf vandaan heb. Uiteindelijk kun je het zo gek maken als je zelf wil, of nog beter gezegd; hoe groot je bankrekening is. Het gros van wat ik zelf heb aangeschaft is reproductie spul, óf is spul wat nagenoeg gelijk is aan wat er daadwerkelijk gebruikt werd alleen dan een paar jaar nieuwer. Ga je voor vintage spullen, uit de juiste tijdperken, dan betaal je al snel een veelvoud ervan. De vintage spullen die ik zelf gebruik, komen uit de toenmalige uitrusting van m’n vader, die ooit dienstplichtig is geweest.

Niets van bovenstaande is gesponsord danwel met korting verkregen. Verder is er geen samenwerking danwel belang bij de winkels/platformen waar naar gelinked wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.